MENÜÜ 13.- 17. märts, 2017

 

ESMASPÄEV

13. märts

 

Kanakaste, riis/kartul

Porgandi- pohlasalat

Morss

Leib/ sepik

 

TEISIPÄEV

14. märts

 

Külasupp

Karamellkissell moosiga

Puuvili

Leib/ sepik

 

 

KOLMAPÄEV

15. märts

 

Lõhe köögiviljadega koorekastmes, riis/kartul

Värske kapsa- redisesalat

Morss

Leib/ sepik

 

NELJAPÄEV

16. märts

 

Hakklihakaste, kartulipüree/kartul

Hapukapsa- porgandisalat

Piim/keefir

Leib/ sepik

 

 

REEDE

17. märts

 

Kartuli- makaronisupp

Kohupiimakreem kisselliga

Puuvili

Leib/ sepik

 

IGA PÄEV SÖÖKLAS SAADAVAL KOOLIPIIM