MENÜÜ 5.- 9. detsember, 2016

 

ESMASPÄEV

5. detsember

 

Pasta hakklihaga, ketšup

Värske kapsa-kurgi- redisesalat

Morss

Leib/ sepik

 

TEISIPÄEV

6. detsember

 

Hernesupp suitsulihaga

Mannavaht piimaga

Puuvili

Leib/ sepik

 

 

KOLMAPÄEV

7. detsember

 

Guljašš, kartul/tatar

Porgandi- pohlasalat

Piim/keefir

Leib/ sepik

 

NELJAPÄEV

8. detsember

 

Kala- riisisupp

Kamavaht moosiga

Puuvili

Leib/ sepik

 

 

REEDE

9. detsember

 

Värske kapsa-õuna-sealihahautis, kartul

Puuvili

Morss

Leib/ sepik

IGA PÄEV SAADAVAL SÖÖKLAS JOOGIKS KOOLIPIIM.